Stadsbeemd 1313, 3545 Halen info@auto2000.be 013/44.31.39 0475 275 240 (Davy) 0477 429 927 (Tony) Bezoek ons op Facebook

Diensten

Welke diensten kan u van Auto 2000 verwachten?

 

 1. Verkoop van wagens
  Dit is onze voornaamste bezigheid. Tijdens het verkopen van onze tweedehandswagens streven wij naar de kwaliteit voor u. Bovendien krijgt u van ons de garantie dat u met een betrouwbare wagen onze firma verlaat.

 2. Aankoop van wagens
  Indien u uw wagen aan goede condities wil verkopen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij bieden u een betrouwbare en eerlijke prijs aan.

 3. Garantie
  Wij bieden u op alle wagens een garantie aan van 6 tot 12 maanden, afhankelijk van bepaalde condities. In deze garantie zit ook een gratis vervangwagen inbegrepen, alsook werkuren en onderdelen.

 4. Vervangvoertuigen
  Onder eerdergenoemde garantie bieden wij u een betrouwbare vervangwagen aan. Zo hebt u altijd een auto ter beschikking. 

 5. Herstelwerkplaats
  Deze wordt geleid door ervaren autotechnici en staat steeds tot uw beschikking voor reparaties. Al onze wagens krijgen voor de verkoop ook nog een grondig nazicht die voldoet aan de hoogste eisen.

 6. Service na verkoop
  Ook na de verkoop van onze wagens bieden wij u een uitstekende service in onze garage, waar onze ervaren mensen u verder zullen helpen.

 7. Proefritten
  Indien u wenst kunt u met onze wagens een proefrit maken, zodat u zelf kan ondervinden welk voertuig het beste bij u past.